Het cursusaanbod is vanaf 1 januari 2012 gesplitst in 2 onderdelen. Alle niet-incompany cursussen worden door NRL gegeven in samenwerking met Sdu Juridische Opleidingen. Alle incompany cursussen vallen buiten het bereik van deze samenwerking en worden derhalve door NRL georganiseerd en gegeven.


Externe cursussen in samenwerking met SDU

 sdu-juridische-opleidingen

In samenwerking met Sdu Juridische Opleidingen verzorgt NRL een drietal rekentechnische cursussen op academisch niveau voor beroepsbeoefenaren op het gebied van personenschade.

Nadere informatie over data, locaties, kosten, toekenning van studiepunten en cursusprogramma vindt u op de website van SDU Juridische Opleidingen onder ‘aanbod’en het rechtsgebied ‘Letselschade‘.


NRL incompany cursussen

NRL heeft een ruim aanbod incompany cursussen op het gebied van letsel- en overlijdensschadeberekeningen. Standaard worden aangeboden de eendaagse cursussen ‘de letselschadeberekening ex artikel 6:107 BW’ en ‘de overlijdensschadeberekening ex artikel 6:108 BW’ en de tweedaagse cursus ‘schadevaststelling bij ondernemers met letsel’.

Desgewenst levert NRL maatwerk en wordt in overleg met u een cursus samengesteld die aansluit op de leer- en ontwikkelingswensen van uw organisatie, bijvoorbeeld op basis van een casus uit uw eigen dagelijkse praktijk. Met een incompany cursus brengt u uw hele team in één keer op hetzelfde kennisniveau, terwijl de kosten veelal aanzienlijk lager zijn dan wanneer uw medewerkers individueel op cursus gaan. Een bijkomend voordeel is, dat u niet aan vaste data gebonden bent, maar in samenspraak met NRL een datum kunt bepalen die uw organisatie het beste uitkomt.